Amerikai tudósok felfedezték az operációmentes módszert, ami megszünteti az ízületi fájdalmat és merevséget 4 hét alatt

Thomas D. Reeves tudós
az ízületi fájdalmak és merevség
elleni módszer felfedezője

A chicagói College of Rheumatology tudósainak átütő felfedezése az ízületi degeneráció terén. A megterhelő, szaggató ízületi fájdalomtól szenvedő emberek végre visszatérhetnek normális életükhöz.

Az új módszernek köszönhetően mindenkinek lehetősége nyílik felül kerekedni a bosszantó ízületi merevségen, továbbá csökkenteni a kéz és láb duzzadását csupán egy hónap alatt. Vége a szűnhetetlen fájdalomnak és kellemetlenül "reccsenő csontoknak" - mondja prof. Thomas D. Reeves - a kutatók vezetője Chicagóban.

Az ízületi degenerációval (artrózissal) való harc, amivel az ízületek enyészete veszi kezdetét, lehetséges. Nem elérhetetlen kívánság. Ez a tudományos tesztek hozománya. Mindegyik alátámasztotta, hogy az egészség számára teljesen fájdalommentes és biztonságos kezelés alkalmazása által lehetséges:

  • megszabadul az ízületi és gerincfájdalmaktól
  • megszüntetni a merev ízületek kellemetlen és nemkívánatos érzését - hatás 2 hét alatt, vagy hamarabb
  • megszüntetni az ízületi gyulladást és regenerálni az ízületek kulcsfontosságú részeit (csöves csontok ízületi végeit, ízületi porcokat)

"Nem számít, hogy 20 éve, vagy tegnap óta gyötör az ízületed" - állítja a professzor Thomas D. Reeves. "Nem számít, hogy a fájdalmat és merevséget térdben, csípőben, könyökben, csuklóban, vagy gerincben érzed-e. Nem számít, hogy a kórság Nálad genetikai, sérülés eredménye, az ízületek túlterheléséből, elhízásból, vagy más okból fakad-e. Az ízületi fájdalom legyőzhető! Ne higgy azoknak, akik az ezzel való együttélésről prédikálnak Neked. Ha szeretnéd, megmutatom a módszert, ami véget vet az ízületi gyulladásnak, erősíti a csontsejteket, regenerálja az ízületi porcokat és egyértelműen javít a mozgás kényelmességén. Ennek a kúrának a hatásai csodálatos gyógyulásnak hangzanak, de...

CT képekkel és eredményekkel mind megerősítették

„Amikor a reumatológusoknak és az ortopédusoknak képeket mutattunk a kúra hatásairól - megdöbbentek. Nem tudták elhinni, hogy visszafordultak az ízületi elváltozások. Eltűntek a duzzanatok és az ízületi porcok 100%-ban megerősödtek. De még nincs vége. A diagnosztikai vizsgálatok rávilágítottak, hogy az elkopott porcszövet is visszaépül és az ízület jelentős mértékben felépül, megfiatalodik”.

ELŐTTE

UTÁNA

Az ízületekben lévő ízületi folyadék (a vastag, zselészerű folyadék) állagának megváltoztatása lehetővé teszi a porcsejtek jobb táplálását, ezáltal az ízületek gyors felépülését és regenerálódását is.

Mit fedeztek fel a chicagói tudósok?

"A természet szeretné, hogy a Te tested tökéletesen működjön" - világít rá Reeves. "Szervezetünk képes megbirkózni az összesúrlódó csontokkal, a sebgyógyulással, regenerálni tudja a szerveket, sőt, a daganatos sejteket is hatékonyan képes megszüntetni. Az ízületi porcsejtek regenerálódása és ez alól a többi ízületi tokban lévő rész sem kivétel. Feltéve, ha hagyjuk működni a természetet.

Szabadítsd fel a természet erejét!

A legtökéletesebb megoldást mindig a természet adja" - állítja Reeves. „A legjobb példa erre a penicillin - ez a csodálatos antibiotikum 90%-kal csökkentette a baktériumok okozta halandóságot! Nem laboratóriumokban hozták létre. Közönséges gombákból állították elő. Penészként ismertjük általában. Hasonló a helyzet az ízületi elváltozásokkal is – az ember magától nem találja meg a módját a gyógyításának. A természet azonban tudja a megoldást. Csapatunk is ezen a nyomon indult el.

Több hónapos tesztelést követően felfedeztük ezt a különleges vegyületet, ami az ízületi gyulladás leküzdésére készteti a szervezetet. Nem csak megszünteti a gyulladás okát, de táplálja is a porcsejteket és beindítja a porcok öngyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően úgy szüntetjük meg az ízületi problémákat, ahogy a penicillin pusztítja el a baktériumokat".

A tudósok speciális anti-artritisz kapszulákba tették - Articulatio PRO New. Ez a leghatékonyabb fegyver az ízületi és csontelváltozás legyőzésére, amit a természet alkotott.

Hogy megszabadulj a fájdalomtól, a páciensek innovatív anti-artritisz terápiát kaptak. Egész idő alatt naponta 2 Articulatio PRO New kapszulát szedtek.

Reeves biztosítja, hogy:

"Az új kúra használatától elvárható, hogy fájdalmaid már az első naptól jelentősen enyhülnek. Nem kell káros mesterséges szereket szedned, nem kell sorban állnod a specialistáknál..."

Néhány nap múlva elmúlik a fájdalom, duzzanat és zsibbadás, amitől nem tudsz éjszaka aludni. Nem kell többé takarékoskodnod a mozgással. Nem kell a hirtelen jövő fájdalomtól rettegned. De ez még nem minden - a kúra elvégzése után az élete pontosan olyan lesz, mint az ízületi problémák előtt. Újra fájdalom nélkül élhetsz és megerőltetés nélkül mozoghat ".

A Articulatio PRO New nem csak az USA-ban népszerű. Európában is használják az ízületi fájdalmak kezelésére.

A Articulatio PRO New készítményt független szakértők vizsgálták, később hatékonyságát az ARIR oldalán publikát jelentés erősítette meg (Amerikai Reumatológiai Kutató Intézet). Magyarországon még újdonságnak számít. Kizárólag interneten lehet megrendelni, közvetlenül az amerikai gyártótól. A készítmény hatásáról többet itt olvashatsz.

Itt a különleges akció portálunk Olvasóinak: az alábbi linkre kattintva megkapod a Articulatio PRO New-t, a kedvezményklub tagjainak járó 8700 Ft kedvezménnyel. A különleges ajánlat határideje .

Klikkelj ide, hogy megkapd a Articulatio PRO New-t és természetes módon 4 hét alatt megszabadulj az ízületi fájdalmaktól

Különleges lehetőség

Vélemények
27 hozzászólások
Álnév
E-mail

Benedek_Lőrinc • Hétfő, 20.03.2017 Válasz

Próbálta valaki?

Pál_48_éves • Hétfő, 20.03.2017 Válasz

Üdv. 5 hónapja ugyan ez a problémám, fájnak az ízületeim, az ujjaim (főleg a gyűrűs és a mutató). Az eredmények alapvetően normálisak, de mégsem. A rendelőben azt hallom, hogy várni kell de nem tudom meddig bírom. Egész nap nem tudok koncentrálni, sem elaludni a fájdalomtól, nonstop fáj. Néha látszik hogy megdagad. Próbálta már valaki egyáltalán? Az írjon, aki tudja milyenek ezek a kapszulák, a legjobb ha saját maga szedte.

megértő1974 • Hétfő, 20.03.2017 Válasz

Én már próbáltam valamilyen pirulákat, de nem sokáig. Itt tényleg valamilyen csodáról lehet szó, mivel még jobbról. A tabletták mellett biztosan szükség van még gyakorlásra és rehabra. A mozgás nagyon fontos ha az ízületekről van szó.

Viktória • Hétfő, 20.03.2017 Válasz

Engem ez nem győzött meg. Meg akarsz szabadulni a hátfájástól? Szedj fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt. Fogyj le ha kövér vagy és az isten szerelmére, ne ülj egész nap a fenekeden!!!

Klára_Mezőkövesd • Hétfő, 20.03.2017 Válasz

Valószínűleg arról van szó, hogy ha használod a természetes készítményeket a legjobb hozzászoktatni a testet a mozgáshoz és akkor lesz eredménye. A fizikai aktivitás nagyon jó hatással van az ízületekre. Én is próbáltam.

Kicsi_Én • Kedd, 21.03.2017 Válasz

A cím alapján valami hollywoodi titkos módszerre számítottam, ez meg egy természetes tabletta, nagyon érdekesnek tűnik, próbálta már valaki?

Dominó • Kedd, 21.03.2017 Válasz

Anyukámnak (59 éves) nagyszerűen bevált, és minden nőnek beválik. Anyukám végre megszabadult a fájdalmaitól és már nem kell támaszkodnia, ha feláll a székből. Sőt, mindenhol biztonságosan jár, és ehhez nincs szüksége semmilyen eszközre, melegítő tapaszra és más értelmetlen tanácsra

Dr_nő • Kedd, 21.03.2017 Válasz

Én erre ráteszek egy lapáttal. Nemrégen volt egy előadásom a gyógyszerészetin, kiderült, hogy egyes természetes összetevők regenerálják a mozgásszerveket, különösen a porcokat, gyorsabban mint más kezelés, torna vagy egyéb házi praktika.

A_N_I_K_Ó • Kedd, 21.03.2017 Válasz

KONKRÉTUMOT EMBEREK, NAGYON FÁJ A BAL TÉRDEM ÉS MÁR NEM BÍROM TOVÁBB. NEM HAGYOM, HOGY AZ ÍZÜLETEIM TELJESEN TÖNKRETEGYENEK. TUD VALAKI VALAMI PONTOSABBAT ERRŐL A KAPSZULÁRÓL?

Fájdalommalküzd • Kedd, 21.03.2017 Válasz

Már jó pár napja szedem a terméket, egyelőre úgy néz ki, jobb. Talán kicsit kevésbé vagyok elégedett, mint ahogyan azt leírták, de azért az vok.

Benedek_Lőrinc • Szerda, 22.03.2017 Válasz

Az oldalukon pénzvisszafizetési garanciát írnak. Tudjátok mit rejt ez valójában? Ha tényleg nem szabadulok meg a fájdalomtól és a merevségtől visszaadják a pénzem? Nem szeretem a zsákbamacskát, nincs rá pénzem. Garancia kéne, hogy ha már kifizetem, tényleg fájdalom nélkül állhatok fel. Már elég sokat küzdöttem az egészséges ízületekért.

Jávor_Rezső • Szerda, 22.03.2017 Válasz

Egyelőre nem tudok beszámolni hosszú távú tapasztalatokról, még csak 1 hete használom, de nem hiszitek, az első 7 nap után a legkellemetlenebb tünetek elmúltak. Nálam ez kínzó fájdalom és reszkető láb vol! Vissza tudom szerezni az egészségem, muszáj lesz :)

Végreegészséges • Szerda, 22.03.2017 Válasz

Én rendszeresen szedem. Egy csomaggal kezdtem, késűbb megrendeltem többet is. De kezdetben nem volt a legjobb. Nem aludtam már vagy 6 hete... szörnyű volt... Sem otthon sem a barátaimmal nem tudtam szórakozni, igazi vénség. Szerintem és a legjobb szer az ízületekre, amit eddig használtam. nincs semmi mellékhatása. Mi több, egyáltalán nem kellett változtatnom a mindennapjaimon. Őszintén ajánlom mindenkinek.

Komolyan emberek... • Szerda, 22.03.2017 Válasz

...köszönet a véleményetekért.

RavaszHans • Szerda, 22.03.2017 Válasz

Szintén szedtem a kapszulát. Minden a gyártó leírása szerint történt. Megszabadultam a fájdalomtól kb. 2 hét alatt (korábban az volt érzésem, hogy valaki kicsavarja a kezem...) De de azért nem olyan egyszerű. Naponta 2 kapszulát szedtem és elkezdtem uszodába járni. Ráadásul túlsúlyos is voltam. Összességében a több mozgás, az egészséges életmód és a készítmény rendszeres szedése együtt segített a gyógyulásban.

Vendég7659974 • Csütörtök, 23.03.2017 Válasz

Azon gondolkozom, hogy megveszem a feleségemnek, ezzel kapcsolatban lenne egy gyors, rövid kérdésem a nőkhöz. Nem akarom, hogy megsértődjön, azon, hogy jelzem neki, hogy valami nem oké vele. Megsértődik, nem?

Lilla • Csütörtök, 23.03.2017 Válasz

Én nem sértődnék meg. Csak okosan csináld, mert most szenved tőle...

Mindenkit üdvözlök • Csütörtök, 23.03.2017 Válasz

Az én kúrám nagyon jól működött. Maga a "kúra" szó rosszul hangzik, de ez nem hagyományos kúra volt. Csak bevettem a kapszulát és egy keveset változtattam életmódomon, többet sétáltam, kevesebbet tévéztem. Ennek köszönhetem, hogy 2-3 hét alatt az ízületi fájdalom eltűnt, a csontjaim sem fájtak többet.

sámán • Csütörtök, 23.03.2017 Válasz

sosem hittem a mágikus pirulákban stb. emberek, térjetek észre. én most már jobban vagyok, de rengeteget küzdöttem érte kezelésekre és röntgenre jártam mile elmúlt. semmi sincs ingyen, szenvedni kell érte! értsétek meg

MissSopron • Csütörtök, 23.03.2017 Válasz

Én ezekkel a kapszulákkal nyertem vissza a normális mozgásom. Korábban semmilyen más módszer nem működött, 2 éven át fennállt a probléma Semmire sem tudtam figyelni (még TV-t sem tudtam nézni, bárhogy helyezkedtem el, hamarosan fájni kezdett a térdem). Maga a pokol volt. Csak ez a kapszula enyhítette, majd szüntette meg véglegesen. Ajánlom.

V_Anna • Péntek, 24.03.2017 Válasz

Elismerem, én is szedtem a tablettát. Nekem nem volt annyira hatásos, de nem is volt olyan szörnyű a probléma mint másoknak. Egyszerűen időnként sportolok és segítenem kellett valahogy az ízületeimen.

michály • Péntek, 24.03.2017 Válasz

rövid időre csökkenteni a fájdalmat nem nagy kunszt, de van aki végleg helyrehozta vele sz ízületeit?

CézárJóska • Péntek, 24.03.2017 Válasz

Én :) Amint megjelent Magyarországon, azonnal szedni kezdtem. Amikor pár éve előjött a probléma, hát nem voltam túl vidám. 20 perc ülés után a kormány mögött is, elkezdett fájni a hátam. Nem tudtam nyugton maradni egy helyben. Meggyőződésem volt, hogy a fájdalom majd magától elmúlik, ha abbahagyom a tevékenységet, és nem kell tovább ülnöm. Sajnos azonban az internetről szerzett infók is megerősítették, hogy komolyabb a baj. Ehhez jött, hogy a családom nem igazán értette, hogy mi a bajom. A feleségem azzal jött, hogy keveset segítek otthon. De ez ma már a múlté, nem hordok magamnál melegítő tapaszt, újra normálisan mozgok, a hátam sem fáj. Nekem tehát segített, de magatoknak kell dönteni. üdv.

halika • Péntek, 24.03.2017 Válasz

TALÁN RÁSZÁNOM MAGAM. AZ OLDALON AZT ÍRJÁK, HOGY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA JÁR HOZZÁ. TÉNYLEG VISSZAADJÁK A PÉNZT? NEM AKAROK KOCKÁZTATNI. KÉRLEK GYORSAN VÁLASZOLJATOK. VISSZA AKAROM NYERNI AZ EGÉSZSÉGEM, EGY HÓNAP MÚLVA TANÚ LESZEK HÚGOM ESKÜVŐJÉN. NAGYON KÍNOS LENNE, HA EGYSZER SEM TUDNÉK TÁNCOLNI ;/

klaudia • Péntek, 24.03.2017 Válasz

NA VALAKI ÍRJON VISSZA!!!! LÉGYSZI

Johnny_Kecskemet • Péntek, 24.03.2017 Válasz

Klikkelj ide a reklámra és olvasd el. Garantálják a vételár megtérítését, miért hazudnának? Minden benne van a szabályzatban.

Gergő • Péntek, 24.03.2017 Válasz

Ok, megrendeltem. Hamarosan megosztom az eredményeimet is.

H-REP 8/14

Népszerű cikkek

Keress fel bennünket a Facebookon

2143 személy kedveli ezt Health Report Magyarország

Facebook Social Plugin

Különleges ajánlat!

Molnár Renáta

A problémám (sugárzó fájdalom a jobb csípőízületemben) nagyjából 2,5 éve jelentkezett, a 2. terhességem után, miközben 18 kg-ot híztam. Ettől kezdve: 4 reumatológiai, 2 ortopéd és 2 rehabilitációs kezelés próbált segíteni rajtam. Volt elektromos, lézeres, mágneses mezős kezelésem is. Voltam röntgenen, és MRI vizsgálaton. Ennek eredményeként egy teljes éven át specialistákhoz jártam, de SEMMIT nem tudtak kimutatni...

2 héten át szedtem a tablettákat, amikor enyhülni kezdett a fájdalom és már nem járt folyton a fejemben. Éreztem, ahogy visszanyerem régi életem. Újra sokat nevettem, találkoztam barátaimmal, nem zárkóztam be a 4 fal közé. Egy hónap után már a fájdalom és a kellemetlen zsibbadás teljesen megszűnt. Olyan gyorsan eltűnt, ahogy megjelent. Egyszerűen csodálatosan érzem magam.